ET FREMTIDSSIKRET MÆGLERUNIVERS

RealEquity

Det nye mæglerunivers RealEquity By C&B er cloudbaseret og bygger på de nyeste teknologier inden for systemudvikling. De krav, der hver eneste dag stilles til vores brugere, er mange og komplekse. Det er vigtigt, at informationerne er let tilgængelige og tilpasset den enkelte person. Vi sørger for at understøtte den enkelte brugers behov ved at have adfærd og roller i fokus. Systemet understøtter alle mæglertyper; bolig, erhverv, landbrug og projektsalg.

Vi har udviklet et system, der kan tilgås fra alle devices, så du altid har mægleruniverset lige ved hånden, uanset om du er på kontoret, på farten eller holder en fortjent ferie i sydens sol.

MyEquity

RealEquity har en kundevendt brugergrænseflade, som vi kalder MyEquity. De to universer live-opdaterer automatisk, hvilket sikrer den bedste kommunikation mellem parterne – fx mellem mægler og sælger. Kunder kan logge ind på forskellige måder, blandt andet med Facebook, og al data sendes gennem en sikker kanal i henhold til GDPR.

INTELLIGENT SAMARBEJDE MED MICROSOFT

I udviklingen af RealEquity har vi stillet os på skuldrende af en af verdens største tech-giganter, Microsoft. Vores ambition er at give vores kunder det bedste system i branchen. Det gør vi ved at benytte teknologier og software, der både er gennemtestet og baseret på dybdegående forskning. I kombination med C&B’s store erfaring og gennemgribende kendskab til mæglerbranchen, har vi bygget et system, der er fremtidssikret – både hvad angår brugernes behov og den digitale udvikling.

AI og Machine Learning

Hvordan bliver et køberkartotek intelligent? Kan en købers adfærd aflæses og afkodes? Hvordan kan en mæglers eller sagsbehandlers hverdag optimeres?

Spørgsmålene er mange og relevante. Og svarende kan findes i AI og Machine Learning. I samarbejde med nogle af Europas skarpeste hjerner har vi undersøgt, hvordan kunstig intelligens kan berige brugernes hverdag. Med Microsofts forskning og algoritmer i ryggen, kan vi nytænke og udfordre den måde, som brugerne arbejder på i dag. Det er et felt i rivende udvikling, og vi vil løbende fodre RealEquity med intelligens, der hjælper brugerne med at drive en mere effektiv forretning.

Integration med Microsoft Office 365

Vi har taget det bedste fra Microsoft og krydret med C&B’s viden og mangeårige erfaring fra mæglerbranchen. Vi har flyttet fællesdrev, kalender og mailboks ind i systemet og dermed skabt en løsning, hvor alt, hvad brugeren skal bruge, er samlet ét sted. Endvidere følger det dig, uanset hvor i verden du befinder dig.

FLEKSIBLE FORMULARER

Vi ved, at formularregistrering er en vigtig funktion for både mæglere og sagsbehandlere. Med de nye formularer i RealEquity tager vi hensyn til både nuværende behov og fremtidens teknologiske udvikling. Det betyder, at formularerne kan udfyldes på 4 forskellige måder, blandt andet ved redigering direkte i formularerne.

Som noget helt unikt for RealEquity bliver det muligt at indtaste alle data i en simpel visning, der kun indeholder de nødvendige indtastningsfelter – enten med eller uden visning af tilhørende formulartekst. Denne simple formularversion gør det nemt at arbejde både på tablet og mobiltelefon, så du altid har mægleruniverset lige ved hånden. Samtidig er det også en fremtidssikring af systemet, da papirudgaver af formularer mm. højst sandsynligt bliver erstattet af rene digitale udgaver engang i fremtiden.

Sidst men ikke mindst, har du mulighed for at benytte split screen-funktionen, så du får vist et preview af den færdige formular i den ene side af skærmen, mens du udfylder felterne i den anden side.

Med den fleksible formularregistrering kan du udfylde formularer på computeren eller på mobil/tablet ude hos kunden – og uanset, hvilken formularmodel, du vælger at arbejde i, slår ændringerne igennem i hele systemet med de samme.

ET UDPLUK AF REALEQUITYS FEATURES

VIL DU SE EN DEMO?

Navn

E-mail

Telefonnummer

Emne

Besked