Effektiv sagshåndtering 2018-09-05T14:10:55+00:00

EFFEKTIV SAGSHÅNDTERING

Er struktur, orden og overblik dine yndlingsværdier? Hvis svaret er ja, tag på dette kursus. Her lærer du at arbejde effektivt og struktureret med de værktøjer, som gør din hverdag lettere.

Du tilmelder dig kurset via kontaktformularen her på siden.

UDBYTTE AF KURSET

Du lærer, hvordan du optimerer sagsgangen i en ejendomshandel – både ved før- og eftersalg. Hvordan du bevarer overblikket og lader systemet arbejde for dig. Sagernes forløb bliver tydeligt for alle, så I bedre kan planlægge hverdagen i forretningen og fordele opgaverne. Alle opgaver sættes i system, så I kan overholde sagsdatoerne og afslutte handlerne tidligere til fordel for både sælger og mægler.

Du får værktøjer, som giver dig overblik over, hvor i langt i sagsforløbet du er på den enkelte sag, og hvilke sager, der kræver din opmærksomhed, dag for dag. Lad dig inspirere til en ny måde at arbejde på, så sagsbehandlingen bliver mere effektiv, ensrettet og overskuelig. Du får ro og overblik og kan koncentrere dig om hver enkelt opgave, og at intet bliver overset.

SAGSHÅNDTERING

  • Processtyringens opbygning – herunder opgavetyper

  • Faserne i en bolighandel

  • Sådan bevarer du overblik

  • Det daglige arbejde

  • Ferie, sygdom og hjælp på tværs af forretninger

PERSONBASEN

  • Datadisciplin

  • Håndtering af private personer og firmaer inkl. att.-personer

TILMELD DIG EFFEKTIV SAGSHÅNDTERING

Kursusdato – Effektiv sagshåndtering

Butiksnummer

Firmanavn

Deltager

Deltager e-mail

Telefonnummer

E-mail bekræftelse sendes til:

Navn

E-mail

Kommentar

AFBUD

Eventuel afmelding skal ske hurtigst muligt og direkte til C&B på mail: kursus@cb.dk. Du kan melde afbud og få pengene retur indtil 5 hverdage inden kursets afholdelse. Afmelder du senere end 5 hverdage inden kurset, bliver du faktureret fuld pris.